Over ons...

 
In 2004 is het begonnen met de instelling  “laten we het maar eens proberen en zien hoe het gaat” .Wie had kunnen denken dat we zo´n gezellige en enthousiaste club zouden worden. Van heinde en ver weten ze ons te vinden en dat hebben we natuurlijk niet alleen te danken aan het feit dat ze bij ons erg welkom zijn, maar ook de locatie is geweldig. De zaal heeft een warme en gezellige uitstraling en een mooie gladde vloer.

Wij zijn begonnen op maandag 6 september 2004 met ’n beginnersgroep van 19 en een gevorderdengroep van 16 personen, onder leiding van Jeanine Schonewille.
Ons eerste lustrum, het 5 jarig bestaan is uitbundig gevierd. ’s Middags hebben, alle leden met hun partners, genoten van een warm en koud buffet en ’s avonds heeft de Brabantse band Canyon Trail mede voor een onvergetelijke dag gezorgd.

In mei 2011 kregen wij het verzoek vanuit China om in Luoyang op het Internationaal Cultureel festival te komen dansen. Hier zijn dansers vanuit de hele wereld aanwezig. Deze mail namen we eerst niet serieus, want wie gelooft nou zoiets. Toch kwam, via de mail, de vraag om een reactie steeds weer binnen. Dus… de stoute schoenen aangetrokken en gereageerd met de vraag wat precies de bedoeling was. Alleen de vlucht was voor onze rekening, de rest werd door de Chinese Overheid betaald. Op 11 september 2011 zijn we met 15 personen afgereisd en hebben ’n bijzondere ervaring opgedaan.

In 2014 vierden we ons 10-jarig jubileum met o.a. ’s middags ontvangst met een welkomsborrel, daarna hebben we genoten van een spelenkermis en tijdens het buffet was er een bingoverhaal waarin leuke anekdotes werden verteld over alle leden. ’s Avonds hebben we er, samen met de band ‘Mississippi’, een gezellige avond van gemaakt.

Jaarlijks terugkerend hebben we 2 dansavonden voor leden en op uitnodiging.  Informatie hierover kunt u vinden in de agenda op deze website.

Ook wij zijn in de afgelopen jaren naar verschillende festivals/muziekavonden geweest en hebben daar onvergetelijke herinneringen aan.

In 2016 zijn we weer gestart met een nieuwe beginnersgroep. Dit gaat heel goed samen met de bestaande groep dansers.

Op 11 maart 2017 hebben we ons 12½ jarig Jubileum gevierd en hier is ook onze nieuwe groepsfoto gemaakt met onze nieuwe blouses. Wij hebben genoten van een Oud-Hollandse hap, Daarna volgde Countryband Connected. Ook deze avond was zeer geslaagd!

Wij geven ook veel demo’s in zorgcentra, buurtverenigingen, voor- en najaarsmarkten b.v. in Duitsland. U kunt hiervan foto's inzien in ons fotoalbum.

Bent u nieuwsgierig geworden: onze lestijden zijn op dinsdagavond van 19:00 – 21:30 uur ,Of neem contact met ons op via het contactformulier.